Predsedniku svakodnevno pokušavaju da smeste afere. Vodi se kampanja protiv njega!

Izvor: Press, 27.Jan.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Predsedniku svakodnevno pokušavaju da smeste afere. Vodi se kampanja protiv njega!"

Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković izjavila je danas da kampanja protiv predsednika Republike Tomislava Nikolića traje konstantno, jer nekome nije u interesu da Srbija bude prosperitetna država i da sarađuje i sa Rusijom i sa Evropskom unijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Pak Stanković je u Jutarnjem programu TV Pink rekla da je ta kampanja intenzivirana od proleća i da se svakog dana kreiraju nekakve afere, koje se spinuju i da se oko toga pravi velika priča.

Savetnica predsednika Srbije je istakla da nekome nije u interesu da se održi vojna parada u Beogradu u prisustvu predsednika Rusije Vladimira Putina.

Pak Stanković je istakla da će predsednički izbori biti tek za dve godine, da je puno nerešenih problema, a da predsednik Srbije radi svoj posao na dobar način i da je posvećen Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ:
Dve satnice za otvaranje prvih pregovaračkih poglavlja! Ali šta je uslov?
Gašić: Uređaj za prisluškivanje kupljen bez znanja VBA
Mirović: Pajtićeve laži Vojvodinu vode u sunovrat
   
"Mi smo nedavno videli na koji način se finansiraju pojedini mediji u Srbiji. Dakle, to je dovoljan indikator da je ovakva kampanja sistematska, da se pokušava vlast predstaviti kao nesposobna, diletantska. Stalno nekakve čarke tu isplivavaju koje u suštini ne postoje", rekla je Pak Stanković.

Na pitanje novinara o odnosu predsednika Nikolića sa potpredsednicom vlade i ministarkom saobraćaja, građevinarstva i infrastrukutre Zoranom Mihajlović, Pak Stanković je odgovorila da "sve ide u istom pravcu, međutim, pojedinci nekada iskoče malo u svom delovanju u nekom drugom smeru".

"Predsednik u principu reaguje na ono što se dešava i pokušava nekako da vrati stvari u prave tokove", dodala je Pak Stanković.

Komentarišući izjavu Mihajlovićeve da predsedniku Nikoliću "nedostaje energije", Pak Stanković je ocenila da Mihajlovićeva kvalifikuje predsednika Nikolića na neprikladan način.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAVETNICA PREDSEDNIKA: Kampanja protiv Nikolića traje konstantno

Izvor: Kurir, 27.Jan.2015

BEOGRAD - Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković izjavila je danas da kampanja protiv predsednika Republike Tomislava Nikolića traje konstantno, jer nekome nije u interesu da Srbija bude prosperitetna država i da sarađuje i sa Rusijom i sa Evropskom unijom...Pak Stanković je rekla...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.