Požar na Karaburmi, ima povređenih! (FOTO)

Izvor: Mondo, 03.Maj.2016, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na Karaburmi, ima povređenih! (FOTO)

U požaru koji je izbio jutros u ulici Pere Ćetkovića na Karaburmi lekari su zbrinuli ukupno šest osoba. Tri osobe nagutale se dima. Dete zbrinuto u bolnici. Dvojica vatrogasaca zadobila opekotine.

 "Tri osobe koje su se nagutale dima prevezene su u Vojnomedicinsku akademiju, dok su dvojica vatrogasaca prevezena u Kliniku za opekotine u Zvečanskoj", rekla je Nada Macura.

Ona je dodala da je trogodišnje dete prevezeno u Institut za majku i dete na insistiranje majke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali da nema povrede.

Požar je izbio oko 7.20, a prema nezvaničnim informacijama, uzrok je - peć.

U gašenju požara učestovale su tri ekipe sa 15 vatrogasaca, a na licu mesta bile su i tri ekipe Hitne pomoći. U vatrogasnoj službi je rečeno da je požar lokalizovan i da se radi na razdimljavanju. Na terenu su tri ekipe sa 14 vatrogasaca.

U Beogradu je sinoć došlo do još jednog požara u kom je povređen muškarac. Prema navodima štampe, taj požar na Kosančićevom vencu izazvali su migranti.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Požar na Karaburmi, šest osoba zbrinuto u bolnicama

Izvor: RTS, 03.Maj.2016

Dvojica vatrogasaca prebačena na Institut za opekotine u Zvečanskoj ulici, a tri osobe prevezene na toksikologiju VMA, kada je izbio požar na Karaburmi. Trogodišnje dete, koje se nagutalo dima, prevezeno je na Institut za majku i dete. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.