Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica se plaši da bi Mladić mogao biti ubijen!

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, istakao je da porodica izjave bivšeg potparola Haškog tužilaštva Florens Artman o zdravstvenom stanju njegovog oca doživljava kao ozbiljnu prijetnju po njegov život.

"Šta znači to što se Florens Artman pita hoće li Ratko Mladić da preživi. Da li ova njena izjava ima veze s tim što smo na suđenju oborili ključne teze tužilaštva i što su naši dokazi i svjedoci srušili sve njihove lažne optužbe?", pita >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << generalov sin.

Darko Mladić se pita da li to sad znači da će da ubiju generala Ratka Mladića, ako ne mogu da osude, pišu "Večernje novosti".

"Plašimo se ozbiljno da bi sad mogli da ga eliminišu zbog odlične odbrane koja je razbila sve njihove namještene tvrdnje", dodaje Darko Mladić, uz napomenu da se generalovo zdravstveno stanje nije promijenilo i da je loše, jer je pretrpio nekoliko moždanih udara i infarkt u Hagu.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica se plaši da bi general Mladić mogao biti ubijen?

Izvor: Cafe.ba, 26.Maj.2016

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, istakao je da porodica izjave bivšeg potparola Haškog tužilaštva Florens Artman o zdravstvenom stanju njegovog oca doživljava kao ozbiljnu prijetnju po njegov život.

Nastavak na Cafe.ba...

Milošević se ubio, možda će i Mladić!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2016

Skandalozni scenario smrti Slobodana Miloševića s kojim je u javnost izašla bivša portparolka tužilaštva u Hagu Florens Artman i još skandaloznija paralela koju je povukla između bivšeg predsednika Srbije i SRJ i generala Ratka Mladića, zabrinula je porodicu nekadašnjeg komandanta Vojske Republike...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.