Polovina Britanaca za referendum o odnosima sa EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2012, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polovina Britanaca za referendum o odnosima sa EU

LONDON -

Skoro polovina Britanaca smatra da odmah treba održati referendum kako bi se redefinisali odnosi Velke Britanije i Evropske unije (EU), pokazuju rezultati ankete koji su objavljeni danas.

Prema rezultatima istraživanja koje je sproveo institut Populus, 49 odsto ispitanika veruje da je neophodno da se referendum o odnosima Velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Britanije i EU održi što je pre moguće.

Oko 13 odsto stanovnika Velike Britanije smatra da održavanje takvog referenduma nije neophodno u bliskoj budućnosti.

Rezultati objavljeni u današnjem izdanju lista Tajmsa (The Times) pokazuju i da trećina Britanca veruje da Velika Britanija treba da bude deo posebnog tržišta u okviru proširene EU, dok je 40 odsto njih protiv toga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Polovina Britanaca za referendum o odnosima sa EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Jun.2012

Skoro polovina Britanaca smatra da odmah treba odrzzati referendum kako bi se redefinisali odnosi Velke Britanije i Evropske unije (EU), pokazuju rezultati ankete koji su objavljeni danas. Prema rezultatima istrazzivanja koje je sproveo institut Populus, 49 odsto ispitanika veruje da je neophodno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.