Pokušaj paljenja zastave SAD i BiH

Izvor: B92, 27.Mar.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj paljenja zastave SAD i BiH

Iz Američkog kulturnog centra u Doboju policiji je danas prijavljeno da su uočili nepoznatu osobu koja je pokušala da zapali zastave SAD i BiH.

Policija je odmah izašla na mesto događaja i izvršila uvidđaj, potvrdila je agenciji Fena portparolka Centra javne bezbednosti Doboj Ljerka Stanimirović.

"Utvrđeno je da su izvršilac ili više njih, uz pomoć predmeta na kojem se nalazio zapaljeni komad tkanine, pokušali da zapale zastave koje se nalaze na objektu Američkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kulturnog centra i obe zastave su nagorele", objasnila je ona.

O navodima iz prijave i utvrđenim činjenicima policija je obavestila dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva u Doboju, koji je ovaj slučaj okvalifikovao kao oštećenje tuđe stvari.

Policija iz RS intenzivno traga za počiniocima ovog krivičnog dela.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doboj: Pokušali da zastavu BiH

Izvor: SandzakPress.net, 28.Mar.2015, 11:28

BiH – Iz Američkog kulturnog centra u Doboju policiji je prijavljeno da su uočili nepoznatu osobu koja je pokušala da zapali zastave SAD i BiH. Policija je odmah izašla na mjesto događaja i izvršila uviđaj, potvrdila je agenciji Fena portparolka Centra javne bezbijednosti Doboj Ljerka Stanimirović. “Utvrđeno...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.