Pljačkaši uz pretnju oružjem odneli 2.000 evra u selu Borčane

Izvor: Blic, 27.Sep.2013, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačkaši uz pretnju oružjem odneli 2.000 evra u selu Borčane

U selu Borčane kod Leposavića trojica muškaraca upala su u kuću jednog meštanina i pretnjom oružjem uzeli mu oko 2.000 evra, izjavio je šef operative regionalne Kosovske policije Željko Bojić.

Bojić je agenciji Beta rekao da P.R. (58) nije povređen, ali da su ga pljačkaši vezali.

Incident se dogodio nešto posle 20 časova.

Selu Borčane naseljeno je Srbima, uglavnom su staračka domaćinstva, a nalazi se na oko 30 kilometara od centra Leposavića.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ukrali 2000 evra uz pretnju oružjem

Izvor: OkRadio.rs, 27.Sep.2013

Trojica muškaraca upali su u kuću u selu Borčane na Kosovu i od vlasnika iznudili 2000 evra uz pretnju oružjem. Incident se dogodio u četvrtak, nešto posle 20 h, na 30-ak kilometara od Leposavića.   Šef operative regionalne Kosovske policije Željko Bojić, rekao je agenciji Beta da opljačkani,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.