PUPS hoće ministarstvo finansija?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2012, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS hoće ministarstvo finansija?

BEOGRAD -

Partija Ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) traži od Socijalističke partije Srbije (SPS), ukoliko koalicija bude učestvovala u budućoj vladi, mesta potpredsednika vlade i ministra finansija, piše Politika, pozivajući se na nezvanična saznanja.

Pregovori još traju i idu u dobrom smeru, to je sve što o razgovorima SPS i PUPS može zvanično da se čuje.

Prema pisanju Politike, PUPS traži ministarstvo finansija, jer želi da bude siguran da će moći da održi svoja obećanja o penzijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUPS traži Ministarstvo finansija

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2012

Partija ujedinjenih penzionera Srbije traži od socijalista mesto potpredsednika vlade i ministra finansija u slučaju da koalicija SPS-PUPS-JS uđe u narednu vladu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PUPS hoće ministarstvo finansija

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jan.2012

Partija Ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) traži od Socijalističke partije Srbije (SPS), ukoliko koalicija bude učestvovala u budućoj vladi, mesta potpredsednika vlade i ministra finansija, piše Politika, pozivajući se na nezvanična saznanja...Pregovori još traju i idu u dobrom smeru, to je...

Nastavak na Vesti-online.com...

PUPS negira da traži Ministarstvo finansija

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jan.2012, 00:44

Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić negira da je ta partija tražila mesto ministra finansija kao uslov za formiranje koalicije sa SPS-om.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.