PRVI NA REDU NAJSTARIJI: Mlada morala da spava sa svim muškarcima na svadbi!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI NA REDU NAJSTARIJI: Mlada morala da spava sa svim muškarcima na svadbi!

Iako žensko-muški odnosi danas deluju komplikovano, oni su u prošlosti bili još komplikovaniji. To pokazuje praksa koja i danas može da se tumači kao previše slobodna.

SEKS SA SVIM MUŠKARCIMA NA VENČANJU

Na Polineziji je nekada prva bračna noć započinjala plesom i muzikom, a potom bi usledio seks. Mlada je morala da spava sa svim muškarcima na venčanju. Prvi u redu bio je najstariji muškarac na svadbi.

POREZ, A NE NEVINOST

U srednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veku u Evropi plemići su imali pravo da nevestama oduzmu nevinost. Srećom, siromašni mladići su devičanstvo svojih budućih supruga mogli da sačuvaju plaćanjem poreza, piše "Wise Geek".

PLAĆANJE NEVINOSTI

U Beninu, u Africi, majke su ćerkama plaćale ukoliko bi dokazale da su u brak ušle nevine. Dokaz je bila krv na bračnoj postelji. U Evropi u 19. veku bilo je i snalažljivih devojaka koje su nevinost lažirale koamdima tkanine natopljenim lažnom krvlju ili krvi iz ribljeg mehura.

(Žena)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

AFRIČKA PRIČA: Mlada morala da spava sa svim muškarcima na svadbi!

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014

Iako žensko-muški odnosi danas deluju komplikovano, oni su u prošlosti bili još komplikovaniji. To pokazuje praksa koja i danas može da se tumači kao previše slobodna...SEKS SA SVIM MUŠKARCIMA NA VENČANJU..Na Polineziji je nekada prva bračna noć započinjala plesom i muzikom, a potom bi usledio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.