PK: Pijan preticao svadbenu kolonu, pokosio fotografa

Izvor: B92, 04.Jun.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PK: Pijan preticao svadbenu kolonu, pokosio fotografa

U saobraćajnoj nesreći koja se desila na ulazu u Prokuplje kod Plehanih kuća, teško je povređen pešak D.S. (53) iz Prokuplja .

Njega je udarilo vozilo marke "jugo“ koje je preticalo svadbenu kolonu, javlja portal prokuplje.nadlanu.rs.

Zbog ozbiljnosti povreda, koje su opasne po život hitno je prebačen u niški Klinički centar.

"Kako smo saznali, D.S. je stojao na trotoaru, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kao fotograf snimao svadbenu kolonu. U jednom trenutku vozač "juga“ D.M. (69) iz Blaca, počeo je da pretiče svadbenu kolonu i udario je svojim autom u prva vozila u koloni. Zatim se njegov automobil zaneo na levu sranu, popeo na trotoar i tom prilikom je udario D.S. koji je od siline udarca odleteo više metara i udario u parkirani kombi", dodaje se.

Uviđaj je u toku, a nezvanično D.M. koji je zadobio manje telesne povrede imao je 1, 4 promila alkohola u krvi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KARAMBOL: Naleteo na svatove, zgazio fotografa

Izvor: Mondo, 04.Jun.2017

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 15 časova desila na ulazu u Prokuplje, teško je povređen pešak D.S. (53) iz Prokuplja...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Njega je udario "jugo" čiji je vozač preticao svadbenu kolonu. Zbog ozbiljnosti povreda, koje su opasne po život hitno je prebačen u niški...

Nastavak na Mondo...

PK: Pijan preticao svatove, zgazio fotografa

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jun.2017, 09:48

U saobraćajnoj nesreći koja se desila na ulazu u Prokuplje kod Plehanih kuća, teško je povređen pešak D.S. (53) iz Prokuplja . Njega je udarilo vozilo marke "jugo“ koje je preticalo svadbenu kolonu, javlja portal prokuplje.nadlanu.rs. Zbog ozbiljnosti povreda, koje su opasne po život hitno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.