Otac pilota traži milost od ID

Izvor: B92, 25.Dec.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac pilota traži milost od ID

Otac jordanskog pilota koga su zarobili pripadnici Islamske države zamolio je džihadiste da poštede život njegovog sina.

Moaz Jusef al-Kasasbeh, 26-godišnji pilot zarobljen je nakon što su džihadisti uspeli da pogode i onesposobe njegov avion.

Njegov otac Safi Jusef al-Kasasbeh poručio je džihadistima da imaju u vidu da je Moaz muslimanske veroispovesti i zamolio ih da imaju milosti prema njemu.

“Nadam se da će bog da uputi milost u njihova srca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da će oni pustiti mog sina“, rekao je Safi.

Džihadisti su oborili avion jordanskog ratnog vazduhoplovstva koje učestvuje u koaliciji na čelu sa Sjedinjenim Američkim Državama.

Rodbina zarobljenog pilota objavila je da je od Vrhovne komande vojske dobila potvrdu da je Moaz uhvaćen, dok je vojska Jordana saopštila da će Islamska država i oni koji je podržavaju biti odgovorni za sudbinu 26-godišnjeg pilota.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otac jordanskog pilota moli za oslobađanje svog sina

Izvor: SandzakPress.net, 25.Dec.2014

Svijet – Otac jordanskog pilota kojeg su zarobili militanti Islamske države u Siriji pozvao je pripadnike terorističke grupe da oslobode njegovog sina. Otac jordanskog pilota moli za oslobađanje svog sina Fotografije koje su objavili pripadnici IDIL-a, a na kojima se vidi zarobljeni pilot (Foto:...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.