Osnovac povređen u tuči dogovorenoj na Fejsbuku

Izvor: Blic, 06.Feb.2013, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovac povređen u tuči dogovorenoj na Fejsbuku

Jedan osnovac povređen je u tuči učenika dve osnovne škole u Podgorici, koja je dogovorena preko društvene mreže Fejsbuk.

Učenik je u tuči đaka dve osnovne škole zadobio udarac kamenom u glavu, nakon čega je završio u Urgentnom centru u Podgorici.

Kako prenose podgorički mediji, tuča je dogovorena na Fejsbuku, a u njoj je učestvovalo više učenika osnovnih škola "Štampar Makarije" i "Maksim Gorki".

Zakazivanje tuča učenika preko Fejsbuka u poslednje vreme postala je sve češća praksa, zbog čega je podgorička policija uvela redovno patroliranje oko škola.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osnovac povređen u tuči zakazanoj na Fajsu

Izvor: Mondo, 06.Feb.2013

U tuči učenika dve osnovne škole u Podgorici, koja je dogovorena preko društvene mreže Facebook, povređen je jedan osnovac...Učenik je u tuči đaka dve osnovne škole zadobio udarac kamenom u glavu, nakon čega je završio u Urgentnom centru u Podgorici...Kako prenose podgorički mediji, tuča...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.