Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2012, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odobreno ulaganje žalbe na odluku o taocima

HAG – Pretresno vijeće Haškog tribunala odobrilo je danas nekadašnjem predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću da uloži žalbu na odluku kojom je u njegovoj optužnici ostala tačka 11, koja ga tereti za uzimanje pripadnika UN za taoce u maju i junu 1995. godine.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ICTY: Karadžiću odobrena žalba na još jedan dio optužnice

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jul.2012

Sudsko vijeće Haškog tribunala (ICTY/MKSJ) odobrilo je u srijedu optuženom Radovanu Karadžiću da se žali na odluku kojom je odbijen njegov zahtjev da bude oslobođen optužbi za uzimanje međunarodnih vojnika za taoce 1995. godine. Karadžić je 5. jula zatražio odobrenje da podnese žalbu Apelacionom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Karadžiću dozvoljena žalba na odbačeni zahtjev za oslobađanjem

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jul.2012

Haški sud je izvijestio u srijedu kako je odobren zahtjev bivšeg predsjednika RS Radovana Karadžića da uloži žalbu na odluku kojom je odbačen njegov zahtjev da na poluvremenu suđenja bude oslobođen optužbi za uzimanje pripadnika UN-a za taoce 1995.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.