Odgovor DS Jovičiću:Reči primerene diktaturi

Izvor: Blic, 05.Dec.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovor DS Jovičiću:Reči primerene diktaturi

Demokratska stranka ponovo se danas oglasila saopštenjem, nakon izjave funkcionera SNS Aleksandra Jovičića, u kome je ocenila da su reči i termini koje vlast koristi u, kako tvrde, "obračunu sa opozicijom" primereni "diktatorskom režimu kakav SNS uvodi u Srbiju".

Demokrate smatraju da će posledice biti iste kao "kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bili na vlasti devedesetih godina" i kada su se, kako navode, "kockali budućnošću Srbije".

DS dodaje i da se "neće valjati po blatu sa Jovičićem i njemu sličnima".

Prethodno se oglasio Jovičić koji je rekao da su u Srbiji jedino skandalozni DS i njen predsednik Dragan Đilas.

"Zanimljivo je da ovo društvo sa ograničenom odgovornošću i njegov predsednik multimilioner Đilas nisu ni na jednu našu optužbu odgovorili saopštenjem da se radi o neistini i pritom ponudili neko objašnjenje", naveo je Jovičić.

On je istakao da je skandalozno što Srbija mora da zadužuje svoju decu da bi se isplatili kockarski dugovi demokrata.

Jovičić je reagovao na prethodno saopštenje DS, koji je ocenio da je obećanje prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića da će građani krajem 2014. godine živeti bolje skandalozno, kao i izjava da je dve milijarde evra kredita iskorišćeno da bi se vratili dugovi prethodne vlade.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DS:Reči primerene diktaturi

Izvor: Akter, 05.Dec.2013

DS ponovo se oglasila saopštenjem u kome je ocenila da su reči i termini koje vlast koristi u, kako tvrde, "obračunu sa opozicijom" primereni "diktatorskom režimu kakav SNS uvodi u Srbiju"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.