Odbornici liste Ljubiša Preletačević - Beli gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2016, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici liste Ljubiša Preletačević - Beli gosti Novog dana

Do juče su bili grupa građana koja političare izvrgava ruglu, a uskoro će i sami biti u političkim vodama.

Lista iz Mladenovca "Ljubiša Preletačević - Beli" ulazi u lokalnu skupštinu. Kako će zastupati svoje sugrađane, da li su dokaz da Srbija žudi za novim licima na političkoj sceni? Da li je politika neminovnost ako želiš nešto da promeniš? O ovome u Temi jutra govoriće Bane Sjeran i Vlada Tripković.

O tome šta pišu mediji razgovaraćemo sa novinarom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Antonijem Kovačevićem, glavnim i odgovornim urednikom portala Ekspres.net.

Od 5. do 28. maja pod sloganom "Budućnost je sada" održaće se 11. Beogradska internacionalna nedelja arhitekture BINA, kao prilika za razmišljanje i razgovor o bliskoj budućnosti arhitekture. Naša gošća je Jelena Ivanović Vojvodić, ispred autorskog tima BINA.

U bioskope je stigao animirani film "Hrabri petao". Miloš Timotijević je gost Novog dana, glumac koji je pozajmio glas Totu - pernatom momku koji želi da bude veliki borbeni petao.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.