Od marta prenošenje mobilnog broja

Izvor: Blic, 09.Feb.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od marta prenošenje mobilnog broja

Republička agencija za telekomunikacije RATEL biće spremna u prvoj nedelji marta da počne sa procesom prenosivosti broja mobilnog telefona.

- Nakon toga kreću testiranja pa, što se operatora tiče, očekujemo da do marta profunkcioniše prenosivost - rekao je Milan Janković iz Ratel-a.

Ministarka telekomunikacija Jasna Matić istakla je da se Srbija pre tačno 145 godina učlanila u međunarodnu uniju za telekomunikacije i da je danas godišnjica tog učlanjenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ona se osvrnula na problem opreme bezbednosnih službi u okviru "Telekoma", rekavši da budući kupci ove kompanije nisu zainteresovani da budu u vezi sa tim sistemom kao i da ceo sistem treba da se osamostali, ali da ne zna kolika je vrednost te opreme.

Inače, Telenor je počeo komercijalno pružanje usluge fiksne telefonije, ali će građani morati da sačekaju na ovu uslugu još dva do tri meseca.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matić: Izdvojiti veze obaveštajnih službi iz Telekoma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2011

BEOGRAD -..Oprema za specijalne veze koju koriste obaveštajne službe i koja se nalazi u okviru "Telekoma Srbija" trebalo bi da se izdvoji, a ni budući kupci ove kompanije nisu zainteresovani da budu u vezi sa tim sistemom, već da on funkcioniše nezavisno od novog vlasnika, izjavila je danas ministarka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Od marta prenošenje mobilnog broja

Izvor: Radio 021, 09.Feb.2011

Republička agencija za telekomunikacije RATEL biće spremna u prvoj nedelji marta da počne sa procesom prenosivosti broja mobilnog telefona.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.