Nišlije ponovo protestovale zbog visokih računa za grejanje

Izvor: N1 televizija, 02.Feb.2017, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije ponovo protestovale zbog visokih računa za grejanje

Građani Niša nezadovoljni visokim računima za struju ponovo su u svakodnevnim protestima ispred Gradske kuće.

Okupljanja su počela u ponedeljak, pošto su na adrese mnogih stanovnika Niša stigli visoki decembarski računi za koje neki od korisnika tvrde da su u visini minimalne zarade u Srbiji.

Nezadovoljni korisnici sumnjaju i u navodno povećanje protoka u podstanicama, za koje tvrde da je "napumpalo" decembarske račune.

Nezadovoljni građani traže i da Toplana potpiše ugovore sa korisnicima što je trebalo da uradi do kraja 2016. godine.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nišlije i dalje protestuju, najavljuju nove akcije

Izvor: N1 televizija, 03.Feb.2017, 21:11

Građani Niša nezadovoljni visokim računima za grejanje održali su poslednji ovonedeljni protest ispred Gradske kuće...Okupljanja su počela u ponedeljak, pošto su na adrese mnogih stanovnika Niša stigli visoki decembarski računi za koje neki od korisnika tvrde da su u visini minimalne zarade...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.