Nikolić o izborima odgovara na engleskom: Not yet / VIDEO

Izvor: B92, 07.Sep.2016, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić o izborima odgovara na engleskom: Not yet / VIDEO

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ne razmišlja o predsedničkim izborima i da ima još dosta vremena u aktuelnom mandatu.

Nikolić je, odgovarajući na pitanje na čemu će bazirati svoju predsedničku kampanju i da li očekuje podršku Srpske napredne stranke, odgovorio kontrapitanjem:

"Ko je vama rekao da ja razmišljam uopšte o predsedničkim izborima? Ne razmišljam o njima. Toliko još ima vremena u ovom mandatu, još sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meseci", rekao je Nikolić.

Na ponovljeno pitanje da li će razmišljati, predsednik je odgovorio na engleskom "Not yet" (Još ne).

On je dodao da će odluku o predsedničkim izborima doneti kada s njim neko bude razgovarao o tome da li je vreme za održavanje izbora.

"Postoje ustavni rokovi u kojima se procenjuje u skladu sa željom i aktuelnog predsednika i Skupštine, koji rok poštovati da bi mandat trajao do kraja, a da se novi predsednik izabere za vreme trajanja tog mandata. To je iduće godine i ne znam zašto toliko žurite. Znate li vi koliko obaveza imate do Nove godne, a razmišljate o onim posle Nove godine", rekao je Nikolić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikolić o kandidaturi: Not yet

Izvor: RTS, 07.Sep.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ne razmišlja o predsedničkim izborima i da ima još mnogo vremena u aktuelnom mandatu. . Tomislav Nikolić je, odgovarajući na pitanje na čemu će bazirati svoju predsedničku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.