Neprijatno: Majk Tajson se igra sa Jagodicom Bobicom

Izvor: B92, 03.Maj.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprijatno: Majk Tajson se igra sa Jagodicom Bobicom

Fanovi Jagodice Bobice vrlo su aktivni ovih dana na društvenim mrežama. Naime, prizor Tajsona i Jagodice Bobice za njih je čist horor.

Tajson je dobio zadatak da u emisji kod Džimi Kimela otpakuje kutiju u kojoj se nalazi Jagodica Bobica. Bivši šampion boksa u teškoj kategoriji nije izazvao pozitivne rekacije kod gledalaca.

Na Jutjubu ima veliki broj video klipova ljudi koji otpakuju kupljene stvari i na taj način prezentuju proizvod. Međutim, dok su drugi delikatni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u otpakivanju, Tajson kao dete koje je uzbuđeno zbog novogodišnjeg poklona, cepa kutiju.

Plastični omoti nekada znaju da budu nezgodni, ali za Tajsona to nije nikakav problem.

"Slučajno sam otkinuo malo kose Jagodici. Molim te izvini Bobice", rekao je Tajson.

Pogledajte video.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.