Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na predsjedničku debatu Tramp dovodi ljubavnicu Bila Klintona?

Republikanski kandidat na predsjedničkim izborima u SAD otkriva da će na prvu debatu sa suparnicom Hilari Klinton pozvati bivšu ljubavnicu njenog supruga, Dženifer Flauers.

Tokom prvog sučeljavanja predsedničkih kandidata, najavljenog za ponedeljak, u prvom redu publike mogla bi da se nađe nekadašnja partnerka Bila Klintona, najavio je Donald Tramp na Tviteru.

Poziv preko društvenih mreža Tramp je uputio Flauersovoj nakon što je tim Hilari >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Klinton pozvao na debatu milijardera Marka Kubana, velikog kritičara Trampovog rada.

Lični asistent bivše manekenke mejlom je potvrdio portalu Buzzfeed News da će Dženifer Flauers prisustvovati debati.

(RTS)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠAMAR ZA HILARI: TRAMP na miting dovodi ljubavnicu BILA KLINTONA! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016

Republikanski kandidat na predsedničkim izborima u SAD Donald Tramp na društvenim mrežama je šaljivo prokomentarisao da bi na prvu debatu sa suparnicom iz demokratskih redova Hilari Klinton, mogao da pozove bivšu ljubavnicu njenog supruga Bila, Dženifer Flauers...Tokom prvog sučeljavanja predsedničkih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.