Milan i Severina žele još dece

Izvor: Blic, 05.Mar.2013, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan i Severina žele još dece

Pet meseci nakon raskida, Severina i Milan Popović obnovili su ljubavnu vezu, a njihovi prijatelji kažu da bi oboje voleli da dobiju još jedno dete - ovoga puta devojčicu.

Poslednja dva meseca Milan se intenzivno udvarao Severini i ubeđivao je da je ona žena njegovog života i da nikada nikoga nije toliko voleo.

Upornost je urodila plodom te je ona pre nekoliko dana prespavala u njegovom stanu u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a očevici kažu da je ujutro iz njega izašla blistava i nasmejana.

Sa svojim dragim posetila je i njegov rodni Vršac, a u emisiji kod Ognjena Amidžića, koja će večeras biti emitovana, istakla je da ona i Milan nikada nisu ni prestali da se vole i da su opet zajedno.

Povezane vesti: Milan: Severina i ja se nikad nismo posvađali Severina: U 2014 želim da dobijem ćerku! Iako nisu venčani, Severina može da traži milione od Milana Severina: Istina je, nisam više sa Milanom Milan Popović: Severina i ja bismo da usvojimo dete

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan i Severina žele još djece

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2013

Pet mjeseci nakon raskida, Severina i Milan Popović obnovili su ljubavnu vezu, a njihovi prijatelji kažu da bi oboje voljeli da dobiju još jedno dijete - ovoga puta djevojčicu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Milan i Severina žele još djece

Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Mar.2013

Pet mjeseci nakon raskida, Severina i Milan Popović obnovili su ljubavnu vezu, a njihovi prijatelji kažu da bi oboje voljeli da dobiju još jedno dijete ovoga puta djevojčicu. Posljednja dva mjeseca Milan se intenzivno udvarao Severini i ubijeđivao je da je ona žena njegovog života i da nikada...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.