Mihajlović: Kolubara oštećena za više miliona evra

Izvor: Blic, 24.Jan.2013, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Kolubara oštećena za više miliona evra

Ministarska enregetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da se istražuje poslovanje Rudraskog basena Kolubara, jer postoje sumnje da je zloupotrebama to preduzeće oštećeno za više miliona evra.

Mihajlović je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije rekla da su u Kolubari isplaćivane zarade nepostojećim ljudima i precizirala da je na taj način isplaćeno izmedju 1.000 i 1.500 zarada.

"Kolubara je bilo preduzeće ogrezlo u kriminalu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << korupciji", kazala je ministarka i istakla da je oprema za to preduzeće nabavljana po cenama "tri, četiri i šest puta većim od normalnih".

Dodala je su gubici Kolubare bili 11 miliijardi dinara, a da su samo u toku 2012, do formiranja nove vlade, uvećani za dodatnih 3,6 milijardi.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mihajlović: „Kolubara” ogrezla u korupciji

Izvor: Politika, 24.Jan.2013

BEOGRAD – Ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović izjvila je danas da je privredno društvo „Kolubara” za vreme bivšeg rukovodstva ogrezlo u korupciji, i da se procenjuje da su u raznim malverzacijama pronevereni milioni evra...Mihajlović je objasnila da...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.