Mali o ljudima s fantomkama: Ja se osećam apsolutno bezbedno

Izvor: N1 televizija, 04.Maj.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali o ljudima s fantomkama: Ja se osećam apsolutno bezbedno

Prošlo je punih deset dana od kada su nepoznate osobe bagerima porušile niz objekata u beogradskoj Savamali i ispod mosta Gazela, a nadležni i dalje tvrde da ne znaju ko iza toga stoji.

Nema detalja ni o osobama s takozvanim fantomkama koji su, prema svedočenjima, te noći presretali ljude, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali tvrdi da se o svemu tome, u međuvrmenu, nije ni raspitivao.

Prvi čovek prestonice ne zna, a ni ne pita ko je za nekoliko sati, u sred noći, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << srušio objekte u centru Beograda, vezivao čuvare, privodio prolaznike i otimao im lične karte i mobilne telefone.

„Nisam se raspitivao s obzirom da se ne mešam u rad nadležnih organa, dakle, ljudi koji se bave time, ono što je meni važno, ja sam već nekoliko puta rekao, niti Grad Beograd, niti bila koja institucija Grada Beograda nije u tome učestvovala i to je ono za šta sam ja odgovoran, da kontrolišem njihov rad“, kazao je Siniša Mali.

Mali kaže da od ministra Stefanovića nije tražio objašnjenje toga zašto je policija, prema tvrdnjama svedoka, odbijala da izađe na teren i upućivala ih na komunalnu policiju i Grad.

Gradonačelnik mora da bude zainteresovan za bezbednost svih građana Beograda:

„To je tragično, gradska vlast da ne reaguje na ove događaje i da se ovako pravi luda, jeste nešto ne zabeleženo do sad u ovom gradu. Oni uopšte nisu svesni toga da su građani u opasnosti, jer ovo postaje zemlja opasnog življenja“, smatra kriminolog Dušan Davidović.

Mali kaže da Beograđani nisu u opasnosti dok policija i tužilaštvo ne dokažu suprotno:

„Ja se apsolutno osećam bezbedno s obzirom da niko još nije utvrdio šta se tamo dešava. Kada utvrde nadležni organi šta se tamo desilo, onda ćemo znati da li smo bezbedni ili ne“, kaže gradonačelnik.

U Savamali i ispod Gazele su posle 30 napadača s fantomkama i bagerima ostale ruševine. U tom delu grada po projektu je predviđeno da bude područje Beograda na vodi.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Savamala i fantomke: Gradonačelnik se oseća bezbedno

Izvor: N1 televizija, 04.Maj.2016

Prošlo je deset dana od kada su nepoznate osobe bagerima porušile niz objekata u beogradskoj Savamali i ispod mosta Gazela, a nadležni i dalje tvrde da ne znaju ko iza toga stoji...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.