MILIĆEV HOĆE NAGODBU: Sve priznajem ako mi date dve i po godine!

Izvor: Kurir, 11.Sep.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIĆEV HOĆE NAGODBU: Sve priznajem ako mi date dve i po godine!

Vozač „kantrimena“ s Brankovog mosta želi da prizna krivicu i izdejstvuje manju kaznu. Planira da traži dve i po, najviše tri godine zatvora

BEOGRAD - Marko Milićev (33), osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića (21), pokušaće da sklopi nagodbu s tužilaštvom, saznaje Kurir! Prema rečima našeg izvora iz bliskog okruženja Marka Milićeva, spreman je da prizna krivicu kako bi izbegao sudski proces i izdejstvovao manju kaznu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Sutra kod tužioca

- Milićev će sutra biti saslušan pred Trećim osnovnim tužilaštvom. Očekuje se da će tad iskoristiti priliku i tužiocu saopštiti svoju nameru. On će predložiti nagodbu i priznanje krivice jer želi da se ovaj slučaj što pre završi, a naravno, hoće i da što manje vremena provede u zatvoru - navodi naš sagovornik.

Milićeva je juče u CZ posetio njegov branilac, pa se pretpostavlja da je s njim razgovarao o visini nagodbe.

- Milićev još razmišlja koliku kaznu da zatraži. Svestan je da bi na suđenju dobio veću kaznu nego što je to uobičajeno, zbog svih okolnosti koje prate ovaj slučaj. Zbog toga će verovatno ponuditi da prizna krivicu u zamenu za dve i po do tri godine zatvora - objašnjava naš izvor, dodajući da je vrlo neizvesno kako će tužilaštvo reagovati na njegovu ponudu, uprkos tome što je prethodno ponudilo nagodbu za šestoro osumnjičenih pomagača.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lukin ubica: Priznaću sve ako mi date dve ipo godine

Izvor: NaDlanu.com, 11.Sep.2014

Vozač „kantrimena“ s Brankovog mosta želi da prizna krivicu i izdejstvuje manju kaznu. Planira da traži dve i po, najviše tri godine zatvora..Marko Milićev (33), osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića (21), pokušaće da sklopi nagodbu s tužilaštvom, saznaje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.