Ludo u Baru: Saša Pavlović slavio uspeh orlova!

Izvor: Mondo, 15.Sep.2014, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludo u Baru: Saša Pavlović slavio uspeh "orlova"!

Bar odavno nije imao tako masovno i bučno slavlje navijača kakvo je viđeno na ulicama i centralnom trgu grada po završetku finala Mundobasketa u Španiji!

U trenutku kada je završena utakmica reprezentacija Srbije i SAD, u najvećem crnogorskom primorskom gradu počela je polučasovna pirotehnička žurka kojoj su ritam davali tzv "topovski udari".

Foto: mondo.me

Kada je "municija" potrošena, ulicama po centru grada razvila se duga kolona automobila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bi se slavlje potom preselilo na trg gde je uz bakljadu i pesmu trajalo do pola sata iza ponoći.

U koloni koja je kružila gradom, u svom poršeu sa drugovima, primećen je i bek Partizana Saša Pavlović.

Nakon slavlja na trgu, ponovo se razvila kolona automobila iz kojih je odjekivala pesma posvećena srpskim košarkašima.

Foto: mondo.me

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Podgorica i Bar slavili srebro Srbije! Saša Pavlović s poršeom u koloni? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Sep.2014

Veselo je bilo u Crnoj Gori nakon osvojenog srebra srpskih košarkaša u Španiji..Poraz košarkaške reprezentacije Srbije u finalu Mundobasketa od SAD nije demoralisao navijače koji su znali da proslave veliki uspeh izabranika Aleksandra Đorđevića. Osim što se slavilo u Srbiji i Republici Srpskoj,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.