Ljajić: Ne pljujem u bunar iz kog sam vodu pio

Izvor: Blic, 25.Dec.2012, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Ne pljujem u bunar iz kog sam vodu pio

Upitan šta je to što novu vladu odvaja od prethodne, ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić je za Televiziju Pink izjavio da ima odličnu saradnju sa Srpskom naprednom strankom.

- Nikada ne pljujem u bunar iz koga sam vodu pio. Ne želim nijednu lošu reč da kažem ni za jednu vladu u kojoj sam bio - dodao je Ljajić.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << takođe ocenio da se platformom za Kosovo traži najbolje rešenje, koje bi, kako je naveo, trebalo da odgovori principima pravednosti i realnosti.

- Prema Skupštini treba ići sa opštim principima kako bi, sa jedne strane došli do opšte saglasnosti, a sa druge strane, kako ti principi ne bi vezali ruke našim pregovaračima u Briselu - rekao je Ljajić.

Povezane vesti: Đilas: Vlada neće izdržati 2013, DS je neće rušiti Vlada će ignorisati Nikolićevu platformu Koštunica: Nikolićeva platforma otvara mogućnost rešenja kosovskog pitanja Ambasadorka SAD Džejkobson: Platforma je samo papir, verujem u dijalog Mihajlovićeva: Platforma u skladu s predizbornim obećanjima SNS

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas potpisivanje Deklaracije o unapređenju trgovine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2012, 04:17

BEOGRAD -..Deklaraciju o unapređenju trgovinskog sektora potpisaće danas u Palati Srbije čelni ljudi najvećih trgovinskih lanaca u Srbiji, a potpisivanju će prisustvovati i potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić, najavilo je to ministarstvo...Deklaraciju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.