Lideri EU odlučuju o statusu Srbije

Izvor: RTV Pink, 01.Mar.2012, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lideri EU odlučuju o statusu Srbije

Ocekuje se kratka rasprava jer postoji konsenzus. . . Lideri zemalja članica Evropske unije će večeras, prvog dana zasedanja Saveta EU, odlučivati o statusu Srbije za kandidata za pridruživanje, a u Briselu vlada potpuni konsenzus da je Srbija ispunila sve kriterijume. Šefovi država i vlada dvadeset sedam članica okupiće se na dvodnevnom zasedanju danas popodne, a nakon kratke sednice otići na radnu večeru, na kojoj je status kandidata za Srbiju jedna od tri tačke dnevnog reda.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lideri EU danas o kandidaturi Srbije

Izvor: EMportal, 01.Mar.2012

Predsednici država i vlada zemalja Evropske unije okupiće se večeras u Briselu, na dvodnevnom samitu na kom se očekuje odluka o dodeljivanju Srbiji statusa kandidata za članstvo u Uniji.

Nastavak na EMportal...

EU LIDERI O KANDIDATURI SRBIJE UZ VEČERU

Izvor: Kurir, 01.Mar.2012

Očekuje se da rasprava o kandidaturi bude kratka, s obzirom na to da sve evropske institucije smatraju da je Srbija potpuno ispunila uslove zadate na decembarskom samitu Saveta..BRISEL - Lideri zemalja Evropske unije okupljaju se kasno po podne, a o kandidaturi Srbije trebalo bi da razgovaraju tokom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.