Lažna dojava o bombi na koncertu Nede Ukraden u Dubrovniku

Izvor: Blic, 07.Mar.2010, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna dojava o bombi na koncertu Nede Ukraden u Dubrovniku

Nastup pevačice Nede Ukraden u klubu "Fektori" u Dubrovniku sinoć je zamalo otkazan nakon što je policija primila anonimnu dojavu o bombi i ispraznila klub.

Prema rečima portparola Dubrovačke-neretvanske Policijske uprave Marije Đenero, policija je primila poziv oko 23:10 sati, nakon čega je sledila brza reakcija policije koja je ispraznila klub, pregledala njegove prostorije i pretresla sve posetioce.

Ustanovljeno je da je dojava bila lažna, pa je policija dala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dozvolu za nastavak koncerta.

Dubrovačka policija do sada je primila veći broj poziva u kojima se govorilo da je u nekom klubu gde nastupaju srpski pevači ili pevači s područja bivše Jugoslavije postavljana bomba, ali su sve tvrdnje bile lažne.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažna dojava o bombi na koncertu Nede Ukraden u Dubrovniku

Izvor: SrbijaNet.rs, 07.Mar.2010

Nastup pevačice Nede Ukraden u klubu "Fektori" (Factory) u Dubrovniku sinoć je zamalo otkazan nakon što je policija primila anonimnu dojavu o bombi i ispraznila klub. Prema rečima portparola Dubrovačke-neretvanske Policijske uprave Marije Djenero, policija je primila poziv oko 23:10

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Lažna dojava o bombi na koncertu Nede Ukraden u Dubrovniku

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Mar.2010

Nastup pevačice Nede Ukraden u klubu "Fektori" u Dubrovniku sinoć je zamalo otkazan nakon što je policija primila anonimnu dojavu o bombi i ispraznila klub.....Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.