Lazar Krstić vraća se u Ameriku, vrata bivše kompanije mu otvorena?

Izvor: Press, 03.Sep.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Krstić vraća se u Ameriku, vrata bivše kompanije mu otvorena?

Krstić je upravo iz ove kompanije došao na mesto ministra prošle godine, a kako se navodi, vratiće se na znatno bolju poziciju nego što je ranije imao.
On je trenutno, nakon ostavke koju je podneo u julu, saradnik volonter u Vladi Srbije, a prema izvoru beogradskih medija, ima isti status kao inostrani savetnici, kao što je Dominik Stros Kan. 

Jedno vreme se govorilo da će Krstić krenuti u vode privatnog biznisa, ali verovatno bi se našao u istom problem kao Mlađan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Dinkić, jer mu za to kao bivšem ministru treba saglasnost Agencije za borbu protiv korupcije. 

Na ove navode, Lazar Krstić je za Telegraf rekao da je pitanje njegovog zaposlenja lična stvar o kojima on ne bi želeo da govori i dodaje da “još uvek nigde nije otišao“.

PROČITAJTE JOŠ:
Marković: Prioritet je pomoći fabrikama da rade
Dačić: Svakog meseca nezaposlenost je sve manja
Poslanici NDS napustili zasedanje Skupštine zbog Dačića!
   
 
 
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.