Kondom izazov za siguran seks

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2015, 03:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kondom izazov" za siguran seks

Nakon "Ledenog izazova" (Ice Bucket Challenge), na Internetu je osvanuo novi "Kondom izazov", (#CondomChallenge), koji se širi društvenim mrežama.

Video snimci "kondom izazova" već nekoliko dana preplavljuju Internet. "Kondom izazov" koji je bio aktuelan pre otprilike dve godine, podrazumevao je ušmrkavanje prezervativa kroz nos, da bi ga onda izbacili na usta.

Novi izazov nije baš toliko sumanut, a podrazumeva da mladi ljudi bacaju sebi na glavu kondom ispunjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vodom, tako da im lice bude uronjeno kao u akvarijumu. Ukoliko prezervativ ne pukne, izazov je ispunjen. Pošto se dešava da se kondom raspadne, izazov se uglavnom obavlja u kadi.

Cilj "ledenog izazova" bio je da se skrene pažnja javnosti na obolele od teške neurološke bolesti, a ovog puta fokus je na širenju svesti o sigurnom seksu, kao i o pokušaju da se pokaže koliko su kondomi rezistentni.

- Devojke, nemojte nikada dopustiti da vam muškarac kaže kako ne može da stavi kondom zato što ima "prevelik penis" - poruka je novog izazova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.