Kakva je Adriana Lima bez šminke?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2013, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva je Adriana Lima bez šminke?

Navikli smo da nas poznate žene "iznenađuju" svojim vanscenskim fotografijama na kojima su bez mrve šminke. Valjda da bi se dodvorile ljudima, pokazale da su i one "obični ljudi, od krvi i mesa". Tim putem je krenula i Adriana Lima na koju smo navikli da izgleda besprekorno kao Viktorijin anđeo. Pogledajte kako izgleda posle treniga.

- Upravo sam završila trening, napisala je Adriana pored fotke na kojoj je crvena u licu i bez trunke šminke. Umor joj se i te kako vidi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << licu, što će reći da je bio naporan i dobar trening.

 

Kako vam se dopada u ovom izdanju?

 

A ako želite da izgledate kao Adriana kad se našminka, pratite sledeće savete.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakva je Adriana Lima kad skine šminku?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Feb.2013

Navikli smo da nas poznate žene "iznenađuju" svojim vanscenskim fotografijama na kojima su bez mrve šminke. Valjda da bi se dodvorile ljudima, pokazale da su i one "obični ljudi, od krvi i mesa". Tim putem je krenula i Adriana Lima na koju smo navikli da izgleda besprekorno kao Viktorijin anđeo....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.