Josipović: Za sada ne planiram susret s Nikolićem

Izvor: Blic, 03.Sep.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Josipović: Za sada ne planiram susret s Nikolićem

Predsednik Hrvatske Ivo Josipović izjavio je danas da za sada nema planove za susret sa srpskim kolegom Tomislavom Nikolićem.

Na pitanje novinara o pisanju pojedinih srpskih medija da bi se dvojica predsednika mogla susresti 1. oktobra na samitu "100 biznis lidera" u Aranđelovcu, on je odgovorio da nema nikakvih planova.

- Kada bude, bićete obavešteni, sasvim sigurno, nećete to morati da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čitate iz srpskih medija - rekao je Josipović novinarima, preneli su hrvatski mediji.

Komentarišući sukob s predsednikom Srpskog narodnog veća i poslanikom Miloradom Pupovcem, Josipović je ponovio da je "polemika išla za popravljanjem položaja nacionalnih manjina, posebno srpske, i otvaranje većeg prostora za sve predstavnike srpske nacionalne manjine".

Josipović je dodao da ne veruje da bi ta polemika mogla loše da utiče na poglavlje osnovnih ljudskih prava u procesu monitoringa EU.

Povezane vesti: Pupovac: Što pre susret Josipovića i Nikolića Josipović: Još nije vreme za susret s Nikolićem Josipović o motivima polemike sa Pupovcem Josipović: Doći će vreme za razgovor s Nikolićem kad se on promeni Josipović neće susret s Nikolićem

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Josipović: Ne planiram susret sa Nikolićem

Izvor: S media, 03.Sep.2012

Hrvatski predsednik Ivo Josipović izjavio je da za sada nema nameru da se sastane s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, komentarišući pisanje medija u Srbiji koji taj susret najavljuju za početak oktobra..."Za sada nema nikakvih planova. Kada bude, bićete obavešteni, sasvim sigurno, nećete...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.