Izraelska policija ubila palestinskog tinejdžera

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelska policija ubila palestinskog tinejdžera

JERUSALIM - Izraelska policija je saopštila da su njeni pripadnici ubili jednog 17-godišnjeg Palestinca, koji ih je napao u Istočnom Jerusalimu.

Portparol policije Luba Samri izjavila je da se palestinski tinejdžer, inače stanovnik Istočnog Jerusalima, približio policajcima i pokušao da ih napadne mesarskim nožem, javio je AP.

Samrijeva je dodala da su policajci bili primorani da ubiju tinejdžera nakon što je odbio da odloži svoje oružje.

Američka agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << podsjeća da je napad koji se dogodio uslijedio nedjelju dana nakon što je 37-godišnji Palestinac namjerno kolima udario u grupu Izraelaca u blizni Jerusalima, kada je usmtrio jednog muškarca i nanio ozbiljne povrede jednoj ženi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.