Izvor: Beta, 30.Nov.2009, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrane sudije i tužioci

BEOGRAD, 30. novembra 2009. (Beta) - Skupština Srbije izabrala je u ponedeljak uveče Natu Mesarović za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda i Zagorku Dolovac za republičkog javnog tužioca.

Parlament je za tužioca za organizovani kriminal izabrao Miljka Radisavljevića, a za tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića.

Skupština je izabrala i tužioce u apelacionim, višim i osnovnim tužilaštvima.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština bira nove tužioce

Izvor: Kurir, 30.Nov.2009

BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije danas biraju javne tužioce, a sudeći prema predlogu Vlade Srbije sačinjenom na osnovu liste koju je oformilo Državno veće tužilaca, u narednih šest godina na tim mestima će, sa retkim izuzecima, biti potpuno nova garnitura. Zasad je izvesno da će od dosadašnjih...

Nastavak na Kurir...

Izabrane sudije i tužioci

Izvor: B92, 30.Nov.2009

Beograd -- Skupština Srbije izabrala je Natu Mesarović za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda i Zagorku Dolovac za republičkog javnog tužioca...Parlament je za tužioca za organizovani kriminal izabrao Miljka Radisavljevića, a za tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića. Predsednik skupštinskog...

Nastavak na B92...

Izabrane sudije i tužioci

Izvor: EMportal, 01.Dec.2009, 11:35

Skupština Srbije izabrala sinoć Natu Mesarović za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda, Zagorku Dolovac za javnu tužiteljku, Miljka Radisavljevića za tužioca za organizovani kriminal i Vladimira Vukčevića za tužioca za ratne zločine.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.