IMATE LI DVOJNIKA? Evo kako ćete naći osobu koja izgleda kao vi!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMATE LI DVOJNIKA? Evo kako ćete naći osobu koja izgleda kao vi!

Ukoliko na stranicu I Look Like You uploadate svoju fotografiju, servis za uspoređivanje svih fotografija će na temelju nje pronaći osobu koja izgleda kao i vi

Ovaj zabavan servis koji služi isključivo za razonodu nudi i opciju pregledavanja sličnosti među drugim osobama.

Tako možete pogledati u kojem postotku neke dve osobe sliče, odnosno čiji izgled se najviše poklapa s izgledom naprimer slavnih ličnosti.

Cela ideja razvila se iz priča o bezbednosnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << službama, koje prepoznavanje lica koriste kao pomoć pri traženju kriminalaca.

Autori servisa Vejn dam i Kirk Džonson su odlučili otvoriti web stranicu u trenutku kad korisnici postave više od 100.000 fotografija.

To se i dogodilo, a na vama je da proverite ko izgleda isto kao i vi.

Site I Look Like You omogućava vam da uploadate fotografiju i da na temelju nje pronađu osoba koja izgledao poput vas.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.