Gugl čestita Dan državnosti

Izvor: RTS, 15.Feb.2012, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl čestita Dan državnosti

Najveći svetski pretraživač Gugl čestitao je Srbiji Dan državnosti. Na naslovnoj strani srpskog domena nalazi se motiv iz Sretenjskog ustava.

Čestitkama povodom Dana državnosti Srbije pridružio se i najveći svetski internet pretraživač Gugl, koji je na naslovnu stranu srpskog domena postavio motiv iz Sretenjskog ustava iz 1835. godine.

Klikom na čestitku na Guglu otvara se strana sa vestima i podacima o Danu državnosti Srbije napisanim ćirilicom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i latinicom.

U Srbiji se danas obeležava Dan državnosti, u znak sećanja na događaje iz 1804. i 1835. godine koji simbolizuju početak stvaranja moderne Srbije – početak Prvog srpskog ustanka protiv Otomanskog carstva i donošenje prvog Ustava Srbije.

Povodom Dana državnosti Srbije, čestitke su uputile britanska kraljica Elizabeta II i američka državna sekretarka Hilari Klinton.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gugl Srbiji čestitao Dan državnosti

Izvor: S media, 15.Feb.2012

Čestitkama Dana državnosti Srbije pridružio se i najveći svetski internet pretraživač Gugl, koji je na naslovnu stranu na ćirilici postavio motiv iz takozvanog Sretenjskog ustava iz 1835. godine...Tadić u četiri oka sa Đokovićem..Klintonova čestitala Srbima Dan državnosti..Klikom na čestitku...

Nastavak na S media...

Gugl čestitao Srbiji Dan državnosti

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2012

Čestitkama Dana državnosti Srbije pridružio se i najveći svetski internet pretraživač Gugl, koji je na naslovnu stranu na ćirilici postavio motiv iz takozvanog Sretenjskog ustava iz 1835. godine...Klikom na čestitku na Guglu se otvara strana sa vestima i podacima o.. Danu državnosti Srbije napisanim...

Nastavak na Vesti-online.com...

S media istražuje: Kolike smo stvarno patriote? (FOTO)

Izvor: S media, 15.Feb.2012

Srbija danas proslavlja Dan državnosti, koji se od 2001. godine obeležava na veliki hrišćanski praznik Sretenje. Tog dana je 1804. godine podignut Prvi srpski ustanak, a istog dana 1835. usvojen je prvi Ustav tadašnje srpske kneževine, kojim je ukinut feudalizam i koji je označio početak savremene...

Nastavak na S media...

Gugl čestitao Srbiji Dan Državnosti na svoj način

Izvor: BKTV News, 15.Feb.2012

Najveći svetski pretraživač Gugl je povodom Dana državnosti Republike Srbije, rešio da promeni izgled i na taj način Srbiji čestita ovaj praznik. Na naslovnoj strani srpskog domena nalazi se motiv iz Sretenjskog ustava. Najveći svetski internet pretraživač je tim povodom na naslovnu stranu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.