Građani Niša uhvatili pijanog kontrolora kako mokri iza zgrade

Izvor: Blic, 11.Mar.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani Niša uhvatili pijanog kontrolora kako mokri iza zgrade

Građani su snimili mobilnim telefonom radnika „Parking servisa“ kako mokri iza zgrade kod Čaira a potom se, po svemu sudeći pijan, tetura dok kontroliše vozila!

Nišlija koji je napravio snimak, a koji je želeo da ostane anoniman, kaže za „Blic“ da je radnika „Parking servisa“ uočio kako se neprimereno ponaša usred bela dana zbog čega ga je snimio telefonom.

- Video sam ga kako se klati a onda sam i osetio da miriše na alkohol. Kada je uređaj za proveru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << plaćanja parkinga zadenuo u pantalone da bi mokrio na obližnjoj zgradi, nisam mogao da poverujem da je radnik „Parking servisa“ - kaže naš sagovornik.

Kazna i do 30.000 dinara

U niškoj Komunalnoj policiji kažu da se za uriniranje na javnom mestu može podneti prekršajna prijava, ali da je potrebno da počinilac bude uhvaćen „na delu“, a da naknadne postupke na osnovu snimka može da sprovede opštinska komunalna inspekcija.

- Za prljanje javne površine, kako u ovom slučaju glasi prekršaj, kazna se može izreći u prekršajnom postupku od 2.500 do 30.000 dinara - kažu u Komunalnoj policiji.

U „Parking servisu“ kažu da je u pitanju radnik S. S. koji je već kažnjavan zbog propusta u radu, a snimak je za kratko vreme postao hit na društvenim mrežama.

Direktor ovog javnog preduzeća Marko Janković kaže da je radnik do sada jednom uhvaćen pijan na poslu i da će i ovog meseca biti ponovo novčano kažnjen zbog lošeg rada, ali da još „nemaju dovoljno elemenata za raskid ugovora sa njim“.

- Snimak je nastao 16. januara, bili smo upoznati s tim i radnik se već u disciplinskom postupku izjašnjavao o događaju. Rekao je da je bio na sahrani dobrog druga i da je, kako običaji nalažu, popio neku čašicu, a da u rejonu koji je pokrivao nije bilo javnog toaleta. On je već kažnjen sa 20 odsto od plate i zbog lošeg rada i zbog ovog ispada, a kaznićemo ga i ovog meseca - kaže direktor Janković.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POGLEDAJTE: Nišlija uhvatio pijanog kontrolora Parking servisa kako mokri iza zgrade?!

Izvor: Kurir, 11.Mar.2014

Uređaj za proveru plaćanja parkinga zadenuo je u pantalone da bi mokrio iza zgrade u blizini Čaira

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.