Glumica otkriva: Zbog porodice sam žrtvovala karijeru

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2014, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica otkriva: Zbog porodice sam žrtvovala karijeru

Nikol Kidman (47) iskreno je priznala da je zbog porodice žrtvovala svoju karijeru, a crveni holivudski tepih zamenila je životom u predgrađu. Ona je za modni magazin "The Edit" po prvi put otvoreno je govorila o braku i porodičnom životu te otkrila mnoge nepoznate detalje iz svoje prošlosti i karijere.

Glumica je crveni tepih zemenila životom i predgrađu: Nikol Kidman

 

- Jednom kad dobijete decu, postoji samo manja količina aktivnosti koju možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << raditi uz njih. Tačno je ono što kažu, da zasnivanje porodice utiče na posao, ali ja radije biram porodicu nego posao - rekla je za magazin Nikol.

 

Slavna glumica takođe je otkrila da je suprug, pevač Kit Urban (46), snimio rađanje njihove kćeri i tako ovekovečio važan trenutak u braku koji slavni par neguje već poslednjih osam godina.

 

I dalje zaljubljeni: Nikol Kidman i Kit Urban

- Kit i ja smo vrlo srećni jer smo se upoznali kasnije u životu. Jedini nedostatak toga je da sada više ne možemo imati šestoro zajedničke dece, a prednost je što smo toliko toga prošli zajedno i znamo tačno koliko značimo jedno drugome - iskreno je rekla Nikol koja s Kitom ima dve ćerke, ali je i s bivšim suprugom Tomom Kruzom (52) usvojila dvoje dece: sina i ćerku koji su nakon razvoda odlučili da borave kod oca.

 

Na nedavnoj godišnjici braka Kit je na svom koncertu slavnoj oskarovki posvetio pesmu i održao kratak govor:

 

- Za naših osam godina! Nikol, ovo je za tebe. Volim te - rekao je pred mnogobrojnom publikom popularni pevač, a glumica je otkrila kako su mnogi bili ljubomorni na taj romantični gest.

 

- U tom trenutku sa mnom na koncertu bile su i moje najbolje prijateljice pa su komentarisale kako je to prekrasno, a ja sam im odgovorila da tu nema ništa prekrasno. Bila sam u paklu i nazad s tim čovekom - kroz smeh se prisetila Nikol.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.