FOTO: Plafon mu se urušio od ukradenih gaća i bruseva

Izvor: Radio 021, 22.Dec.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Plafon mu se urušio od ukradenih gaća i bruseva

U kineskom gradu Julin su uhapsili najupornijeg kradljivca donjeg veša koji je više od deset godina krao žensko rublje iz stanova.

Muškarca su konačno razotkrili nakon što se plafon njegovog stana urušio pod težinom svih ukradenih grudnjaka i gaćica - čak 2.000 pari, koje je kradljivac krio u prostoru iznad plafona svoje sobe.

Policija je rekla da je muškarac po imenu Tan imao pristup svim stanovima, ali komšije nisu mogle da pretpostave da je kradljivac njima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pod nosom. Potvrdili su da je 30-godišnji muškarac krao donji veš i iz stanova u susednim zgradama.

Proces prikupljanja veša trajao je čak deset godina, a "zalihe" su u jednom trenutku postale preteške.

Kradljivac je priznao da je ukrao veš, tvrdivši kako se još od detinjstva bori sa psihičkim poremećajem i ne može da se seti kada i zašto je zapravo počela njegova opsesija krađom donjeg veša.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.