Eksplozija u Bihaću

Izvor: RTS, 28.Maj.2012, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Bihaću

Jedna osoba poginula, a dve ranjene u eksploziji nedaleko od pijace u Bihaću. Eksplozija se dogodila kada je otvoren suncobran koji se nalazio uz štand za prodaju.

U eksploziji koja se rano jutros dogodila nedaleko od pijace u Bihaću jedna osoba je poginula, a dve su ranjene, preneli su mediji u BiH.

Portparolka Kantonalne bolnice Maja Dizdarić potvrdila je da su oko 7.30 primljene dve žene, kao i da je jedna od njih podlegla u toku operativnog zahvata.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Druga žena primljena je na Odeljenje ortopedije. Reč je o povredama leve noge i ona je, kako je navedeno, u stabilnom stanju. Osim njih, u eksploziji je ranjena i jedna muška osoba, koja najverovatnije ima lakše povrede.

Očevici su ispričali da su dve žene sa područja Grmuško-srbljnskog platoa, kao i svakog ponedeljka, došle da prodaju voće i povrće na pijaci.

Eksplozija se dogodila kada je otvoren suncobran koji se nalazio uz štand za prodaju.

Policija je blokirala mesto eksplozije i u toku je uviđaj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U eksploziji suncobrana poginula žena

Izvor: Mondo, 28.Maj.2012

Kod pijace u Bihaću dogodila se eksplozija u kojoj je jedna žena poginula, a druga ranjena. Kako prenosi "Dnevni avaz" eksplozija se dogodila prilikom otvaranja suncobrana koji se nalazio uz štand.

Nastavak na Mondo...

Eksplozija u Bihaću, poginula jedna osoba

Izvor: Akter, 28.Maj.2012

Ženska osoba poginula je, a još jedna je ranjena u eksploziji koja se rano jutros dogodila nedaleko od pijace u Bihaću

Nastavak na Akter...

(Video) Eksplozija u Bihaću, poginula jedna osoba

Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Maj.2012

U eksploziji koja se rano jutros dogodila nedaleko od pijace u Bihaću jedna osoba je poginula, a dvije su ranjene. Ministar Unsko-sanskog kantona Šefik Smlatić izjavio je da je jutrošnja eksplozija, u blizini pijace u Bihaću, klasično podmetanje bombe na privatnom štandu u dvorištu privatne...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.