Dva imigranta i dalje u teškom stanju

Izvor: Beta, 25.Feb.2015, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva imigranta i dalje u teškom stanju

NIŠ, 25. februara 2015. (Beta) - Stanje dva imigranta koji su nakon udesa kod Leskovca sa teškim povredama glave prebačeni na nišku Neurohirušku kliniku je stabilno, ali i dalje veoma teško, kazao je u sredu agenciji Beta direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović.

Kako je naveo, u Klinički centar u tom gradu prebačeno je šestoro imigranata povredjenih u udesu kod Leskovca koji se dogodio u utorak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />
"Pored dvojice najteže povredjenih koji su zbrinuti na Neurogirurgiji, trojica su sa prelomima ruku i nogu prebačeni na Ortopediju i Hirurgiju, a jedan imigrant zbrinut je na Maksilofacijalnoj klinici", kazao je Radovanović.

On je dodao da se u veoma teškom stanju i dalje nalazi i zatvorenik A.M. (23) koji je povredjen u nedelju uveče u tuči zatvorenika u leskovačkom Okružnom zatvoru.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teško stanje azilanata i zatvorenika

Izvor: juGmedia, 25.Feb.2015

NIŠ – Dva azilanta koji su sa teškim povredama glave prebačeni na nišku Neurohirušku kliniku nalaze se u stabilnom, ali i dalje u veoma teškom stanju, saopštio je direktor Kliničkog centra u Nišu dr Zoran Radovanović...Prema rečima dr Radovanovića, u veoma teškom stanju se i dalje nalazi...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.