Teško stanje azilanata i zatvorenika

Izvor: juGmedia, 25.Feb.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško stanje azilanata i zatvorenika

NIŠ – Dva azilanta koji su sa teškim povredama glave prebačeni na nišku Neurohirušku kliniku nalaze se u stabilnom, ali i dalje u veoma teškom stanju, saopštio je direktor Kliničkog centra u Nišu dr Zoran Radovanović.

Prema rečima dr Radovanovića, u veoma teškom stanju se i dalje nalazi i zatvorenik A.M. (23) koji je povređen u nedelju uveče u tuči zatvorenika u leskovačkom Okružnom zatvoru.

Posle jučerašnje saobraćajne nesreće kod Leskovca, u niški >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Klinički centar prebačena su na lečenje šest imigranta. Pored dvojice najteže povređenih koji su zbrinuti na Neurogirurgiji, trojica su sa prelomima ruku i nogu prebačeni na Ortopediju i Hirurgiju, a jedan imigrant zbrinut je na Maksilofacijalnoj klinici.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Dva imigranta i dalje u teškom stanju

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2015

Stanje dva imigranta koji su nakon udesa kod Leskovca sa teškim povredama glave prebačeni na nišku Neurohirušku kliniku je stabilno, ali i dalje veoma teško, kazao je direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović...Kako je naveo, u Klinički centar u tom gradu prebačeno je šestoro imigranata...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.