Dinkić: Umesto šštednje, podstaći razvoj prehrambene industrije

Izvor: Blic, 02.Mar.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Umesto šštednje, podstaći razvoj prehrambene industrije

Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) izjavo je danas da bi umesto politike stezanja kaiša nova vlada trebalo da podstakne da se u svim regionima izgrade fabrike za proizvodnju hrane, kako bi se poljoprivrednicima omogućio siguran plasman.

- Umesto politike stezanja kaiša, nova vlada treba da podstakne da se u svim regionima izgrade fabrike za proizvodnju hrane, kako bi se poljoprivrednicima omogućio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << siguran plasman, a državi veći devizni priliv po osnovu izvoza gotovih proizvoda umesto sirovina - rekao je on u Novom Kneževcu gde je posetio fabriku Aleva.

Aleva je vodeći domaći proizvođač začina i drugih gotovih proizvoda na bazi povrća.

Dinkić je naveo da bi umesto politike stezanja kaiša, vlada trebalo da pomogne da se u svim regionima izgrade fabrike za proizvodnju hrane.

- Da seljaci koji proizvode luk i papriku, kao ovde u Novom Kneževcu, znaju kome će i po kojoj ceni to da prodaju, da Srbija pravi gotove proizvode i izvozi hranu, seljaci da imaju sigurnost, a država visok devizni priliv - istakao je Dinkić, a navodi se u saopštenju URS-a.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umesto štednje, podstaći razvoj prehrambene industrije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2014

Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) izjavo je danas da bi umesto politike stezanja kaiša, nova vlada trebalo da podstakne da se u svim regionima izgrade fabrike za proizvodnju hrane, kako bi se poljoprivrednicima omogućio siguran plasman.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dinkić: Podstaći razvoj prehrambene industrije

Izvor: Studio B, 02.Mar.2014

Lider Ujedinjenih regiona Srbije izjavo da bi umesto politike stezanja kaiša nova vlada trebalo da podstakne da se u svim regionima izgrade fabrike za proizvodnju hrane, kako bi se poljoprivrednicima omogućio siguran plasman. ..BEOGRAD - "Umesto politike stezanja kaiša, nova vlada treba da podstakne...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.