Dinkić: Ruski kredit za podršku budžetu stiže do kraja marta

Izvor: Blic, 15.Jan.2013, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Ruski kredit za podršku budžetu stiže do kraja marta

Kredit od milijardu dolara za podršku budžetu Srbija bi trebalo da ugovori sa Rusijom do kraja marta, a da prvu tranšu povuče u drugom kvartalu godine, kaže za “Blic” ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić.

Dinkić navodi da ruska strana ne postavlja nikakve posebne uslove za odobravanje tog kredita, iako je ruski ministar finansija Anton Siluanov na potpisivanju ugovora o kreditu za „Železnice“ rekao da su za donošenje odluke o eventualom kreditu Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za podršku budžetu neophodni dodatni pregovori.

- Dogovorili smo se da im pošaljemo našu srednjoročnu fiskalnu strategiju i da nakon dve nedelje počnu razgovori na tehničkom nivou radi preciziranja detalja mogućeg aranžmana - kaže Dinkić za “Blic”.

Povezane vesti: Dogovoreno učešće ruskih kompanija o unapređenju železničke infrastrukture Razgovori o ruskom kreditu za železnicu
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić: Ruski kredit za podršku budžetu stiže do kraja marta

Izvor: Capital.ba, 15.Jan.2013

BEOGRAD, Kredit od milijardu dolara za podršku budžetu Srbija bi trebalo da ugovori sa Rusijom do kraja marta, a da prvu tranšu povuče u drugom kvartalu godine, kaže za “Blic” ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.