Dinkić: Prepuštam formiranje Vlade drugima

Izvor: Blic, 07.Maj.2012, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Prepuštam formiranje Vlade drugima

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić izjavio je večeras da će formiranje Vlade Srbije prepustiti drugima i da je za taj pokret bolje da bude u opoziciji i da se iz parlamenta bori za svoj program i jake regione.

Na konferenciji za novinare u izbornom štabu URS, Dinkić je kazao da sigurno ne ulazi u vladu sa Srpskom naprednom strankom, ali da će dati podršku predsedničkom kandidatu DS Borisu Tadiću ukoliko podrži >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << program decentralizacije.

On je rekao da je večeras vreme za analize izbornih rezultata, a ne za donošenje odluka.

Dinkić je rekao da će odbiti ponudu nosioca liste DS za Beograd Dragana Đilasa jer ne želi ništa nezasluženo, pošto građani Beograda nisu dali podršku URS-u.

Rezultati URS su solidni imajući u vidu da su ih mnogi otpisivali. Dokazali smo da ideja decentralizacije ima budućnost. Ovo je za nas početak borbe za jake regione, poručio je Dinkić.

Dinkić je kazao da bi za URS, posle 12 godina, bilo bolje da bude u opoziciji i da drugima prepuste da vode zemlju.

Predsednik URS je čestitao predsedniku SPS Ivici Dačiću na rezultatima i na podršci koju je dobio.

Povezane vesti: Kalanovićeva: Dinkić je budući premijer Srbije Dinkić: Srbiji treba vlada koja sluša glas naroda Suzana Grubješić: Mnogi se guraju u "Fijat" Dinkić: Neki kandidati beže od odgovornosti Dinkić: Srbiji treba treći put

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić: Početak borbe za jake regione

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2012

BEOGRAD -..Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić izjavio je večeras da će formiranje Vlade Srbije prepustiti drugima i da je za taj pokret bolje da bude u opoziciji i da se iz parlamenta bori za svoj program i jake regione...Na konferenciji za novinare u izbornom štabu URS, Dinkić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dinkić prepušta formiranje vlade drugima

Izvor: Mondo, 07.Maj.2012

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić izjavio je večeras da će formiranje vlade prepustiti drugima, a da bi za tu stranku bilo bolje da bude u opoziciji i da se u parlamentu bori za svoj program.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.