Deo finalne verzije Gol Nives Celzijus (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Maj.2011, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo finalne verzije "Gol" Nives Celzijus (VIDEO)

Nives Celzijus danas je objavila prvih minut i 20 sekundi finalne verzije svoje pesme "Gol".

Svim svojim obožavateljima i prijateljima Nives Celzijus danas je dobro jutro poželela objavivši prvih minutu i 20 sekundi finalne verzije svoje pesme "Gol", s kojom se sprema da osvoji međunarodno tržište.

Mediji delom Evrope već su se naširoko raspisali o najnovijem muzičkom dostignuću supruge Dine Drpića, a sigurni smo da je od pesme iščekivaniji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jedino vrući spot kog će Nives sigurno snimiti.

Ranije je Nives, podsetimo, rekla kako se već radi i engleska verzija pesme "Gol" te kako je za aranžman pesme zadužen jedan od poznatijih nemačkih producenata: "Koliko sam upoznata s njegovim radom, verujem da će pesma zvučati zaista moćno".

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nives objavila finalnu verziju svoje pesme 'gol' (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 12.Maj.2011

Poznata hrvatska starleta, Nives Celzijus, nakon nekoliko 'tizera' objavila je svoj dugo najavljivani singl 'gol'. Minut i 20 sekundi finalne verzije pesme postaljeno je na internet.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Izvor: Domino Magazin, 13.Maj.2011, 02:46

Kraljevski toples, Nives hoće da joj zabijete gol, da li je Ana Nikolić iznajmila Japanca i šta kaže Terminator bivšoj ženi?..Nives: Zabij mi....Naša omiljena starleta Nives Celzijus sada predstavlja 20 sekundi finalne verzije svoje pesme "Gol". Ona kaže da planira da osvoji svet ovim hitom....

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.