Demonstranti nasrnuli na predsednika Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstranti nasrnuli na predsednika Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM (FOTO)

Nemaju srama

Protesti pod parolom “Protiv diktature“ nastavljeni su danas u Beogradu, ali se na protestima danas nije okupilo ni 50 demonstranata.

MOŽE LI SE OVO NAZVATI PROTESTOM?! Najavili radikalizaciju, pa "spala knjiga na dva slova"

Međutim, na protestima je došlo do incidenta kada je Sima Spasić, predsednik udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM upozorio demonstrante da ne uništavaju Zid plača. Oni su prema rečima naših >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinara na terenu ušli u žučnu raspravu.

Spasić je tokom dolaska prvih demonstranata uzvikivao ispred zida plača „Tači u Hag“, nakon čega mu je jedan dobacio pogrdne reči. Do fizičkog obračuna nije došlo, pošto su ih razdvojili.

S obzirom, da nisu mogili da okupe veliki broj ljudi, šačica demonstranata očigledno je rešila da napravi haos. Pa su tako rešili da uđu u Skupštinu Srbije. Naime, s pištaljkama i s parolama probili su se do samog ulaza u Skupštinu.

Demonstranti su tim činom očigledno pokušali da izazovu nemire, ali pošto je policija odreagovala mirno, oni su se ubrzo udaljili od skupštine i otišli u šetnju kroz grad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.