Dačić u poseti Ministarstvu unutrašnjih poslova Velike Britanije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2010, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u poseti Ministarstvu unutrašnjih poslova Velike Britanije

LONDON - Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić od danas do 18. marta boravi u radnoj poseti Velikoj Britaniji.

Dačić će razgovarati sa ministrom za trgovinu, investicije i mala preduzetništva lordom Dejvisom, državnim podsekretarom za bezbednost i borbu protiv terorizma lordom Vestom, najavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Srpski zvaničnik će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sastati i sa generalnim direktorom "SOCA" (Serious organised crime agency) Bilom Hjuzom, ministrom unutrašnjih poslova Alanom Džonsonom i ministrom spoljnih poslova za evropske integracije Krisom Brajantom.

Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Srbije će obići i Olimpijsko selo u Londonu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAČIĆ U POSETI LONDONU

Izvor: Kurir, 15.Mar.2010

BEOGRAD , 15. mart 2010. (FoNet) - Zamenik predsednika Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić, sa saradnicima, boraviće od 15. do 18. marta u Velikoj Britaniji, saopštio je danas njegov kabinet. Dačić će se, kako je najavljeno, sastati sa ministrom za trgovinu, investicije i...

Nastavak na Kurir...

Dačić u Velikoj Britaniji

Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 07:36

BEOGRAD - Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić od juče do 18. marta boravi u radnoj poseti Velikoj Britaniji...Dačić će razgovarati s ministrom za trgovinu, investicije i mala preduzetništva lordom Dejvisom, državnim podsekretarom za bezbednost i borbu protiv terorizma...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.