Izvor: Beta, 22.Avg.2014, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u Berlinu sa Štajnmajerom

BERLIN, 22. avgusta 2014. (Beta) - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovaraće u petak u Berlinu sa šefom nemačke diplomatije Frank-Valterom Štajnmajerom.

Kako je najavljeno, Dačić i Štajnmajer razgovaraće o bilateralnim odnosima, pregovaračkom procesu o članstvu Srbije u Evropskoj uniji, predsedavanju Srbije OEBS-om kao i o konferenciji o Zapadnom Balkanu, koja se na inicijativu nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << kancelarke Angele Merkel održava 28. avgusta u Berlinu.

Dvojica ministara razmotriće i pitanja vezana za unapredjenje bilateralnih odnosa, teme koje se odnose na regionalnu saradnju, kao i aktuelna dešavanja i razvoj situacije na globalnoj sceni.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Srbija prati svoje interese

Izvor: Beta, 22.Avg.2014

BERLIN, 22. avgusta 2014. (Beta) - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u petak u Berlinu, govoreći o odnosu Srbije prema sankcijama Evropske unije (EU) prema Rusiji zbog Ukrajine, da "postoje neke stvari koje Srbija ne može da uradi zbog sopstvenih interesa"...Srbija, kako je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.