Dačić sa direktorom DEA u Kankunu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa direktorom DEA u Kankunu

BEOGRAD -

Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će u Meksiku razgovarati sa direktorkom američke Agencije za borbu protiv ilegalne trgovine narkoticima (DEA) Mišel Leonhart o otvaranju kancelarije DEA u Beogradu.

Dačić, koji u meksičkom letovalištu Kankunu učestvuje na Međunarodnoj konferenciji za borbu protiv droga, razgovaraće sa Leonhart i o organizovanju regionalne konferencije za borbu protiv narkotika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Još jednom ću pozvati DEA da održimo regionalnu konferenciju ali i da u budućnosti DEA otvori svoju kancelariju za borbu protiv droge za naš region u Beogradu", rekao je on, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Dačić je rekao i da će na konferenciji predstavnici 91 države predstaviti svoja iskustva u borbi protiv trgovine narkoticima a da će i Služba MUP-a Srbije za borbu protiv organizovanog kriminala predstaviti rezultate svog rada.

On je izjavio i da pristupanje Srbije međunarodnoj asocijaciji za borbu protiv droga predstavlja važnu činjenicu i međunarodno priznanje, "pogotovo ako se imaju u vidu rezultati Srbije u poslednjih nekoliko godina u borbi protiv narkotika"

Na poziv direktora DEA Mišel Leonhart, Srbija je ove godine postala punopravni član te međunarodne asocijacije koja okuplja 91 zemlju.

Direktor DEA je, otvarajući konferenciju, pozdravila pristupanje Srbije međunarodnoj asocijaciji, što, prema rečima Dačića, predstavlja međunarodno priznanje, pogotovo ako se imaju u vidu rezultati Srbije u poslednjih nekoliko godina u borbi protiv narkotika, navodi se u saopštenju.

Na konferenciji će prezentaciju imati načelnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, a Dačić će se sastati sa direktorom DEA.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pozdravljeno članstvo Srbije u DEA

Izvor: Beta, 06.Apr.2011

KANKUN/BEOGRAD, 6. aprila 2011. (Beta) - Američka agencija za borbu protiv trgovine narkoticima (DEA) pozdravila je na početku konferencije u Kankunu (Meksiko) pristupanje Srbije toj medjunarodnoj asocijaciji koja okuplja 91 zemlju...Potpredsednik vlade Srbije i ministar uutrašnjih poslova Ivica Dačić...

Nastavak na Beta...

Srbija pristupila DEA

Izvor: EMportal, 06.Apr.2011

Agencija SAD za borbu protiv trgovine narkoticima, DEA, pozdravila je na početku konferencije u Kankunu pristupanje Srbije toj međunarodnoj asocijaciji koja okuplja 91 zemlju.

Nastavak na EMportal...

Međunarodna podrška MUP-u

Izvor: RTS, 06.Apr.2011

Srbija pristupila Međunarodnoj asocijaciji za borbu protiv droga na konferenciji te organizacije u meksičkom gradu Kankunu. Članstvo u toj organizaciji međunarodno priznanje za Srbiju, izjavio ministar Dačić...Na konferenciji Međunarodne asocijacije za borbu protiv droga, Srbija je postala punopravni član...

Nastavak na RTS...

Pozdravljeno pristupanje Srbije Međunarodnoj asocijaciji

Izvor: Studio B, 06.Apr.2011

Američka agencija za borbu protiv trgovine narkoticima (DEA) pozdravila je na početku konferencije u Kankunu, Meksiko, pristupanje Srbije Međunarodnoj asocijaciji za borbu protiv droga koja okuplja 91 zemlju. ..Potpredsednik Vlade Srbije i ministar uutrašnjih poslova Ivica Dačić koji učestvuje...

Nastavak na Studio B...

Dačić i SPS na sudu zbog troškova

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2011

Agencija za borbu protiv korupcije podnela je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Socijalističke partije Srbije (SPS) i njenog predsednika Ivice Dacića zbog kršenja Zakona o finansiranju političkih stranaka, izjavio je danas za beogradske agencije vršilac funkcije predsednika Prekršajnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.