Dačić: SPS ne stoji iza Tomislava Karadžića

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2013, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: SPS ne stoji iza Tomislava Karadžića

Premijer i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je odbacio kao glupost špekulacije da stoji iza predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića u njegovom sukobu sa Crvenom zvezdom.

 Premijer Republike Srbije Ivica Dačić  

"Samo mi još fali da pored svega rešavam probleme >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u sportskim savezima. Zna se kako se bira i kako se smenjuje. Kakve veze ima SPS ili bilo koja stranka sa sportom i fudbalom?!", rekao je Dačić novinarima u Palati Srbija, gde je uručio pasoše Srbije sportistima iz Republike Srpske.

 

Dačić je rekao da ga sukob Karadžića i Crvene zvezde ne zanima, niti je on "birao bilo koga".

"Molim sve koji se bave društvenim i državnom funkcijama da njihovo zanimanje sportom ne ugrožava zvaničnu državnu politiku Srbije i ne stvara dodatne probleme u već komplikovanim odnosima u Srbiji", rekao je Dačić.

 

Fudbalski klub Crvena zvezda, kao i pojedini klubovi iz Super lige, traže smenu predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

 

Karadžić i Zvezda su se tokom nedelje u opširnim saopštenjima međusobno optuživali za kriminal.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS ne stoji iza Tomislava Karadžića

Izvor: Beta, 22.Avg.2013

BEOGRAD, 22. avgusta 2013. (Beta) - Premijer i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić odbacio je četvrtak kao glupost spekulacije da stoji iza predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića u njegovom su.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.